11 replies
 1. Vriendin
  Vriendin says:

  Fotoshoot van mijn dochter laten doen. Haar groene ogen wilde ik vastgelegd hebben. En het resultaat? Meer dan bijzonder… Trots!
  De ideeën die wij hadden zijn gelukt en Sandra had zelf ook nog wat ‘poses’ die ze wel wilde proberen met een resultaat waar we echt heel blij mee zijn. Thanks!!!

  Reply
 2. Daniëlle & Erik
  Daniëlle & Erik says:

  Wij hebben nu alweer een maand geleden een fotoshoot gedaan met de familie in de Japanse tuin in Naaldwijk! Dit bleek daar aangekomen een koude en slechte locaties te zijn gezien de vele buizen en leidingen die overal liepen! Desalniettemin hebben we toch de fotoshoot daar gedaan en het eind resultaat is heel mooi geworden! Leuke verschillende foto’s van de familie in verschillende settings! Ik ben er blij mee! Nogmaals bedankt Sandra! Gr. Daniëlle en Erik

  Reply
 3. Claudia
  Claudia says:

  Vorige week een fotoshoot van onze labradors gehad op locatie bij onze dierenarts, ter ere van Dierendag. Ondanks dat ze allebei geen seconde stil zaten zijn de foto’s super gaaf geworden! Dank je wel Sandra, ik weet je te vinden als ik weer eens echt mooie foto’s wil.

  Reply
 4. Sylvia
  Sylvia says:

  Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat Sandra bij ons thuis foto’s kwam maken van ons toen 2 maanden oude zoontje Lars. Het was echt heel fijn dat de shoot gewoon thuis was. Hierdoor was Lars lekker relaxed en dat is te zien aan de foto’s. Echt top!
  Zoveel leuke foto’s dat we maar niet kunnen kiezen welke we in het groot willen laten afdrukken 🙂

  Reply
 5. wendy & Joy
  wendy & Joy says:

  14 dagen geleden heb ik met mijn hondje Joy een erg leuke maar ook een zeer gezellige fotoshoot gedaan bij Sandra. Het was in een huiselijke ontspannen sfeer, waar Joy zich ook “makkelijk”liet fotograferen met hier en daar wel wat afleidingen, maar Sandra had gelukkig ook wat trucs en was erg geduldig met de pup….Top en de foto’s zijn echt prachtig geworden….ben er zo blij mee!!
  Op naar de volgende shoot 🙂 !!

  veel liefs en succes met de website die er Geweldig uitziet.

  Wendy en pootje van Joy & Banjer (de stuiterbal!)

  Reply
 6. Sandhia
  Sandhia says:

  Op zondag 25 mei 2014 hebben we samen een zwangerschapssshoot gedaan. Voor ons alle 3 was het de eerste ervaring bolle buik op de foto. We hebben ontzettend genoten en het weer was ons aan het pesten. De foto’s zijn super mooi geworden. Ben heel tevreden. Ga zo door.. Liefs, Sandhia.

  Reply
 7. Martine
  Martine says:

  Gefeliciteerd met je nieuwe site, ziet er lekker fris en overzichtelijk uit. Mooie portfolio…dat er nog maar vele mooie, leuke, interessante, grappige foto’s aan toegevoegd mogen worden. Geniet ervan!

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *