Klein en beweeglijk, maar wat een charmeur

Voor de derde keer stond hij voor mijn lens. Nou ja, bijna dan, want de eerste keer was het nog in de buik van de moeder. De tweede keer was vijf weken na de geboorte en nu was dit kleintje alweer zeven maanden.

SONY DSCEen hele garderobe was meegenomen, zodat er een paar keer van kleding kon worden gewisseld. Verschillende achtergronden en objecten had ik van te voren al klaargezet. Een oud groentekratje, een mand en een zak waarin voorheen SONY DSCkoffiebonen hebben gezeten. Allemaal leuk bedacht natuurlijk maar daar dacht het kleine fotomodel heel anders over. De camera vond hij wel heel interessant dus daar kwam hij dan ook meteen op af. Goed voor een close-up, maar dit was niet helemaal wat ik in gedachten had. En verder was de ondergrond natuurlijk ideaal om vast te grijpen en te verplaatsen.

Met de hulp van een tante die alle kinderliedjes in haar repertoire had en uit volle borst zong en een mamma die geduldig elke keer de kleine man terug zette op de juiste plek lukte het een leuke serie foto’s te maken. Een vette glimlach maakte het plaatje compleet. Was het de vorige keer erg lastig om een lachje vast te leggen, was het nu een kleine charmeur die met zijn lach mijn hart heeft gestolen.

Een aantal van de foto’s van deze serie zie je hier op mijn site

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *